Reserveren

Betaalmethodes

Brasschaats Badhuis

Er even tussenuit? Een dagje ontspannen en genieten van sauna, beauty en meer in luxueuze thermen? Welkom in het Brasschaats Badhuis. Het team zorgt voor een warm ontvangst. Je kunt in de thermen rekenen op een kraaknette omgeving waar vriendelijkheid, hygiëne en de zorg voor jou als klant voorop staat. Ben je klaar om écht te ontspannen?

Het Brasschaats Badhuis opent voor jou de deur naar een wereld van sauna, water en verwennerij. Het saunacomplex biedt ruimte aan niet minder dan zeven verschillende sauna’s, binnen en buiten, met telkens een heel unieke, eigen ervaring. Neem daarbij nog de voetbaden, het verwarmd zwembad, de jacuzzi’s en de douches enz., die het geheel compleet maken voor heerlijk genieten van sauna en water.

Spa, thermen, saunacomplex, hoe je het ook wil noemen, het gaat om onthaasten, genieten, even lekker niksen. Niets moet, geen verplichtingen, de stress uit je lijf met sauna, water, beauty en meer. Niet alleen de opbouw van het complex met verschillende sauna’s en de behandelingen zijn belangrijk, ook de mogelijkheden om helemaal tot rust te komen maken het verschil voor je dagje wellness.

Faciliteiten

Aufguss Programma
Badpakdag
Beauty
Hamam/Stoombad
Horeca
Indoor Zwembad
Jacuzzi('s)
Massage
Outdoor Zwembad
Relaxruimte(s)
Sauna
Openingsuren
Maandag
11u00 – 23u00
Dinsdag
11u00 – 23u00
Woensdag
11u00 – 23u00
Donderdag
11u00 – 23u00
Vrijdag
11u00 – 23u00
Zaterdag
11u00 – 23u00
Zondag
11u00 – 21u00