Reserveren

Betaalmethodes

betaalmethode_01
betaalmethode_02
betaalmethode_04
betaalmethode_05
Wellness cheque
American Express

Waer Waters

Sensationele wellnessbeleving

Beleef een ‘Waere’ droom in een adembenemend mooi zenparadijs van 12.000m² puur genieten, te midden van de natuur.

Ontdek de 3 wonderwerelden van Waer Waters. Ervaar een ontspannend me-moment in een oase van zalige rust in de geklede ‘Zen’-zone en geniet er verder van een deugddoend we-moment in ‘Unite’. Stuur jouw zintuigen vervolgens op reis naar het Noors naakt saunaconcept in open air, ‘Re-energize’, om jouw lichaam en geest volledig te herbronnen.

Neem er deel aan een uitgebreid belevingsprogramma van opgiet-, scrub- en meditatiesessies (aangepast programma nav Covid-19).

Laat je van kop tot teen verwennen dankzij deugd-doende lichaamsbehandelingen en maak jouw verwendag compleet door je zintuigen tot slot gastronomisch te prikkelen in een van de restaurants.

  • Gratis gebruik van douchegel & shampoo
  • Gratis deelname aan het uitgebreide belevingsprogramma (aangepast programma naar aanleiding van Covid-19)
  • Aangeboden blikje water om je te hydrateren tijdens je wellness bezoek

 

Verleng jouw bezoek met een droomovernachting in Waer Waters Hotel****

Nood aan een zalig relaxed weekendje weg of enkele dagen er tussenuit? Dan is Waer Waters Hotel**** in Groot-Bijgaarden je ideale toevluchtsoord. Of het nu gaat om een weekend met vrienden, een romantisch weekend voor twee of je huwelijksnacht, een verblijf staat garant voor een ongeëvenaarde en rustgevende totaalbeleving. Vlei je neer in één van de kamers en droom heerlijk weg in een oase van pure rust. Als gast geniet je, gedurende jouw gehele verblijf, van inspanning en ontspanning, met andere woorden van fitness en wellness, een uitgebreid ontbijt en zacht badlinnen voor in de sauna. Wie all the way wilt gaan, reserveert een verblijf in één van de suites en kiest uit een waaier aan lichaamsbehandelingen voor verwennerij van kop tot teen.

Faciliteiten

Beauty
Horeca
Openingsuren
Maandag
11u00 – 23u00
Dinsdag
11u00 – 23u00
Woensdag
11u00 – 23u00
Donderdag
11u00 – 23u00
Vrijdag
10u00 – 23u00
Zaterdag
10u00 – 23u00
Zondag
10u00 – 23u00