Reserveren

Betaalmethodes

betaalmethode_01
betaalmethode_02
betaalmethode_04
betaalmethode_05
American Express

Elaisa Energetic Wellness

Elaisa Energetic Wellness biedt ruim 7.500m2 op een site van 20.000 m² aan ontspanning en rust. Gelegen in het midden van de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen, met zicht op het meer en de mijn-terrils, vormt het een oase van sereniteit. Elaisa Energetic Wellness is er voor iedereen die op zoek is naar innerlijke vrede en persoonlijke ontwikkeling.

Als bezoeker kun je genieten van maar liefst 10 sauna’s, de ene nog mooier dan de andere. De Sunset-sauna, met de langste saunaoven in Europa. De Avatar-sauna, toegewijd aan de natuur, is helemaal opgebouwd met natuurlijke materialen en heeft een indrukkende poort die bestaat uit de wortel van een lycheeboom. Ontdek er ook de Mexicaanse Temazcal, een oersauna vanuit de oude Mayabeschaving, uniek in de Benelux.

Elaisa Energetic Wellness is de eerste wellness in de Benelux die gebruik maakt van 5 baden met gestabiliseerd zuurstofwater. Alle baden zijn 100% chloorvrij en het water wordt gefilterd door kristallen. Hierdoor is het water in de zwembaden bij Elaisa geurloos en heerlijk zacht voor de huid hetgeen een weldaad is voor het lichaam.

Een elektrische shuttlebus brengt je doorheen het park naar de imposante ingang van Elaisa. Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je tot rust komen.  Elaisa Energetic Wellness biedt een ruim aanbod aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Beleef Elaisa Energetic Wellness

Voor 49,50 euro inkom (excl. huur van badhanddoek, badjas en slippers) geniet je een hele dag van toegang en gebruik van alle sauna’s, zwembaden, hammam en relaxruimtes én opgietsessies met live muziek. Naast deze basisfaciliteiten kan je genieten van een variatie aan sauna’s, scrubs met honing, kruiden of chocolade, klank-, klei-, Temazcal- en vuurloopceremonies, opgietingen met live muziek, halotherapie, klankschaalmeditatie, massages, skin- & bodycare behandelingen en nog veel meer. Bij het restaurant kun je proeven van een ruime keuze vlees-, vis-, vegetarische of veganistisch verse gerechten.

Extra info

Iedere woensdag en donderdag, elke éérste zaterdag, en derde zondag van de maand is het badkledingdag. Op een badkledingdag in de sauna en wellness is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht, hieronder valt ook het saunalandschap. Op alle andere dagen is badkleding in alle wellnessfacilteiten niet toegelaten.

Faciliteiten

Beauty
Horeca
Sauna
Openingsuren
Maandag
10u00 – 22u00
Dinsdag
10u00 – 22u00
Woensdag
10u00 – 22u00
Donderdag
10u00 – 22u00
Vrijdag
10u00 – 22u00
Zaterdag
10u00 – 22u00
Zondag
10u00 – 22u00