ALLES OVER SAUNA

SAUNA EN GEZONDHEID

ALLES OVER SAUNA

Sauna in uw buurt

Regelmatig naar de sauna gaan, heeft een positieve invloed op lichaam én geest! Hieronder leest u het antwoord op verschillende vragen. Zo zorgt de warmte in de sauna ervoor dat uw bloedcirculatie verbetert en dat is dan weer zeer positief voor de rest van uw lichaam.

Onder deze rubriek vallen alle gezondheidskwesties. U ontdekt hier waarom men wel zweet in de sauna, maar niet stinkt, welke invloed een saunasessie heeft op het hart of bloeddrukwaarom diabetici al dan niet in de sauna zouden mogen en nog veel meer. Check zeker regelmatig deze rubriek, we volgen het internationale saunanieuws op de voet en bij nieuwigheden leest u het meteen hier.

Niet alleen de lichamelijke toestand verbetert, ook geestelijk kan men niet anders dan een positieve boost krijgen. Eventjes niet aan de stress op het werk denken of aan de dagelijkse rompslomp van het huishouden, een paar uurtjes geen zorgen, alle negatieve emoties van de dag vallen weg in de sauna. Geniet van de totale rust en kom herboren weer naar buiten.